50 jaar Ludgerusschool

Onze school bestaat op maandag 3 september 2012 50 jaar. Dat betekent… feest voor iedereen!

Het programma in vogelvlucht:
Programma

Maandag 3 september 2012
Feestelijke opening op het schoolplein want vandaag bestaat de Ludgerusschool exact 50 jaar! Na deze opening vertrekken we in optocht naar de H. Familiekerk aan de Willibrodusstraat voor de openingsviering. Terug op school starten de OudHollandse spelletjes en deze worden onderbroken door een pannenkoekenlunch.
Deze dag eindigt om 14.30 uur.

Dinsdag 4 september 2012
Onder professionele begeleiding van medewerkers van “Dans in school” gaan de kinderen aan de slag met het thema Feest voor iedereen. De kinderen gaan samen met de dansdocenten dansen inoefenen. Ook maken de kinderen samen met hun juf of meester totempalen! Aan het einde van de middag is er een voorstelling en zien wij de resultaten van hun kunsten. Deze dag eindigt om 14.30 uur.

Woensdag 5 september 2012
En heuse quiz onder leiding van meester Marco!
Allerlei vragen, opdrachten, optische illusies, fotopuzzels, geluidenguiz en andere spelletjes komen aan de orde. Elke keer komen er twee groepen tegenover elkaar te staan. Tussendoor wordt er ook nog gedanst Kortom een heel spektakel…
Deze dag eindigt om 12.15 uur.

Donderdag 6 september 2012
Een gezellige feestborrel voor de ouders van de kinderen van de Ludgerusschool.
Zij zijn deze avond van harte welkom van 20.30 -22.30 uur!

Zaterdag 8 september 2012
We sluiten deze week af met een Meet and Greet voor oudleerkrachten en oudleerlingen van 14.00 -17.00 uur op de Ludgerusschool. Wij hopen heel veel mensen te begroeten!

loading